lördag 14 november 2015

Välkommen till Logårdsstickningen hösten 2015!

Idag är det dags för Logårdsstickningen 2015! I går var vi på plats och ställde i ordning lokalen och idag klockan 10 slår vi upp portarna. Liksom vid tidigare tillfällen kommer man och går som man vill under tiden från klockan 10 till 17 och vävgänget finns på plats i köket och säljer fika och mat (japp, viltfärspajen är på gång)!

Garn & Mera och Nilssons hem för textil har bullat upp med garn och tillbehör till försäljning och borden är dukade. Det är bara att ta med stickningen och komma!

Vi säljer lotter till förmån för Rosa bandet de kostar 20 kr styck och första pris är beskrivning och garn till ett par vantar med rosabandet-motiv och övriga garnpriser är på samma tema.

Har du laddat upp med en massa plagg till behövande så tar vi som vanligt emot dem och förmedlar till olika hjälporganisationer.

Minikurserna blir som vanligt ganska spontana. Är det så att det är något du är nyfiken på att lära dig så hojta till så försöker vi att ordna en genomgång!

Logårdsstickningen har förstås även en Facebooksida men eftersom vi gör det här ideellt så har har vi inte så mycket tid över för att fylla på med innehåll mellan gångerna. Hoppas att ni har överseende med det! När vi hinner jobba med sociala medier använder vi hashtagen #logårdsstickning och den får du gärna också använda om du lägger upp bilder från evenemanget.

Har du inte varit på Logården tidigare kommer en liten vägbeskrivning här.

Kommer du från centrala Grästorp kör du väg 47 ut mot Tre älgar (mot Trollhättan). Kör förbi golfbanan och avfarten till Forshall och till Brännebackas julmarknad strax där efter kommer avfarten till höger! Det är skyltat och Hushållningssällskapets flaggor finns vid vägen. Följ grusvägen fram till gården. Logårdspubben där vi håller till ligger efter boningshuset på höger sida.

Kommer du från Lidköping eller Trollhättan kör enklast till Tre Älgar och i rondellen tar du avfarten mot Grästorp (Vara/Falköping) och följer riksväg 47 knappt en och en halv kilometer och tar sedan vänster in mot Logården. Det är skyltat vid 47an.

Hoppas vi ses idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar